VILE ZA NAJAM

Luxury Villas Dubrovnik

Private Portfolio

VILLA ORTI

Opustite se u južnjačkom gostoprimstvu i dozvolite svojim osjetilima da uživaju u izobilju mirisnog mediteranskog bilja. Otkrijte fascinantnu priču koju krije Villa Orti.

Villa Orti je klasična građanska vila iz 19. stoljeća tipična za ondašnji Dubrovnik. Smještena je u blizini starog grada, u intimnom susjedstvu poznatom po nazivu povijesni vrtovi.  Od Straduna vas dijeli samo kratka šetnja.

Imanje Ville Orti u potpunosti je obnovljeno. U restauraciju  kuće uloženo je mnogo stručnog rada i pažnje kako bi se zadovoljile sve potrebe modernih putnika, a istovremeno zadržalo njeno  povijesno nasljeđe.

Zelena oaza dubrovačke kuće za odmor očarat će vas karakterističnim terasastim vrtovima i odvojenim prostorima koji osiguravaju maksimalnu ugodu. Visoki arhitektonski standardi i minimalizam skandinavskog dizajna prožet notom povijesti udovoljit će i najzahtjevnijem gostu.

VILLA ELLA

U idiličnom starom naselju Frajga na otoku Šipanu smještena je šarmantna dalmatinska Villa Ella. Kao autentična bogata seoska kuća obnovljena je za goste prema visokim standardima struke, crpeći inspiraciju iz prirodnog okruženja: sunca, tla i mora. Nalazi se usred plodnog mediteranskog vrta s pogledom na beskonačno plavetnilo Jadrana. Ovaj pogled ćete pamtiti i dugo nakon vašeg boravka!

Bilo da dolazite iz vreve grada ili iz druge kulture Villa Ella vam pruža željeni bijeg u idiličnu sredinu gdje će vas osim privatnosti šarmirati tišina, mir i priroda.

Interijer vile odražava netaknutu prirodu kojom je okružena. Svaka prostorija u kući ima poseban identitet inspiriran voćem koje nalazimo na otoku.

Dođite se uvjeriti. Boravak u ovoj vili podsjetit će vas na rajski vrt i prizvati nostalgiju za nekim prošlim vremenima. Vaše iskustvo bit će dodatno obogaćeno našim vrhunskim uslugama.  

GHETALDI 1516

Iskusite ladanjsku kulturu dubrovnika u ovom povijesnom dvorcu  koji se ugodno smjestio u središte Suđurđa, sa zapanjujućim pogledom na mjesto i plavetni Jadran.

Ljetnikovac poziva atmosferom luksuza minulih vremena da se opustite na terasastim vrtovima s pogledom na more i susjedne otoke.  Osjećat ćete se razmaženo uz prvoklasne usluge koje će ovo učiniti ljetovanjem vašeg života.

Šipansku su idilu već u srednjem vijeku prepoznali dubrovački plemići gradeći ljetnikovce za obiteljski odmor uz rad u prirodi. Sklad prirode i ladanjskog načina života ostao je do današnjeg dana upisan u arhitekturu prostora.

Obuzet će vas neopisivi mir u oazi renesansnog vrta bogatog mediteranskim voćem. Upijte bogatstvo mirisa i okusa koji će vam biti na dlanu. Djeca će moći bezbrižno trčkarati uređenom šetnicom dok vi ispijate božanstveni pelješki plavac. 

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU