tel. +385 1 4623 515 | mob. +385 99 4959 501 | info@ibervest.hr

NEKRETNINE ZA NAJAM

gračanihousing njirić+

U mirnom dijelu grada na obroncima Medvednice leži jedinstveno mini stambeno naselje “gračani housing”. Ako ste umorni od jednoličnih susjedstva i tražite unikatno iskustvo, na pravom ste mjestu.

Naše nekretnine nude vam visoki životni standard okružen prirodom, u neposrednoj blizini centra grada. Kreativni um arhitekta Njirića skrojio je otvorene i svijetle prostore stanova koji odišu šarmantnom jednostavnošću i minimalizmom. Visoka funkcionalnost i udobnost zadovoljit će sve potrebe vaše suvremene obitelji. Otkrijte ovo intimno susjedstvo na samo nekoliko koraka od gradskih sadržaja.

APARTMENTS:

APARTMENTS/STANOVIAPARTMENTS/STANOVI
Villa Grof

villa grof

Ova moderna vila smještena je na brežuljku iznad Gračanske ceste, okružena je zelenim i ljupkim pejzažem, a nalazi se u blizini svih gradskih sadržaja. Intimnost obiteljskog susjedstva stvorit će smirujuću atmosferu koja opušta. Našim arhitektima cilj je izvrsnost od samih početaka projekta, kroz svaku fazu do konačnog cilja. Rezultat koji stoji pred vama, Villa Grof, spoj je moderne i klasične gradnje i zadovoljava svaki aspect suvremenog stanovanja.

Dom je mjesto u kojemu se osjećate svojim. Mjesto za snove, smijeh i uživanje u potpunoj slobodi. Ako želite izvući najbolje iz života i uživati u harmoniji prirode udaljeni od stresa gradskog života, ova urbana vila je pravi izbor za vas.

APARTMENTS:

APARTMENTS/STANOVIAPARTMENTS/STANOVI
Villa Vidikovac

villa vidikovac

USKORO VIŠE INFORMACIJA.

POGLEDAJTE NAŠE NEKRETNINE NA KARTI

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU